Кой, ако не световна знаменитост, да ни разкаже как да поддържаме

...
Кой, ако не световна знаменитост, да ни разкаже как да поддържаме
Коментари Харесай

Звезден съвет: Дженифър Лопес издава тайните за младежкия си вид

Кой, в случай че не световна знаменитост, да ни опише по какъв начин да поддържаме външния си тип. Една от най-блестящите звезди може да се назова Дженифър Лопес - тя е освен певица и актриса, само че и модел за подражателство на доста дами. Ето и препоръките ѝ за хубост:
Наспи се
Пътуването на Дженифър Лопес към грижата за себе си стартира, когато тя осъзна, че просто не може да спи добре.
„ Имаше миг в живота ми, когато спях от 3 до 5 часа на нощ. Цял ден бях на снимачната площадка и цяла нощ в студиото, а през уикендите снимах видеоклипове.... Бях на към 20 години и мислех, че съм непобедима ”, сподели Лопес пред People. В последна сметка тя получава паническа офанзива.

„ Попитах лекаря дали ще полудея. Той сподели: „ Не, само че би трябвало да спите... спете 7 до 9 часа на нощ и не пийте кофеин. "

Оттогава Лопес си е сложила за цел да спи задоволително всяка вечер, макар натоварения си график. Хората, които не спят добре, са изложени на нараснал риск от признаци на стареене по кожата си, в това число неравномерна пигментация и понижена разтегливост.
Яжте вярно
Лопес има вяра, че хубостта стартира от вътрешната страна. „ Съжалявам, само че е истина! Мисля, че пиенето на доста вода и пресни храни с доста плодове и зеленчуци се отразява на качеството на външния тип на кожата “ , показа тя пред People.
Защитете кожата си от слънцето
Постоянното излагане на слънце на кожата може да докара до преждевременни бръчки, стареене на кожата, петна и нараснал риск от рак на кожата. Лопес разкри, че употребява слънцезащитни артикули всеки ден, с цел да отбрани кожата си.

Ето няколко съвета за потребление на слънцезащитни артикули:
Използвайте слънцезащитен крем със слънцезащитен фактор (SPF) 30 или по-висок.Нанасяйте още веднъж слънцезащитен крем на всеки два часа и след плуване или изпотяване.Уверете се, че вашият слънцезащитен крем не е с изминал период на валидност.
В същото време не забравяйте, че хубостта е обвързвана с вашето морално положение. Лопес споделя, че е почитател на мантрите и ежедневните утвърждения:  „ Аз съм млада и вечена Казвам си това всеки ден, по няколко пъти дневно. Звучи като банална нелепост, само че не е: възрастта е единствено в мозъка ви. "
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР